Nieuws

Prachtige beelden van een bijzonder dier... dankzij R.T.S.!

14-03-2018

R.T.S. plaatse een professionele hoge kwaliteitscamera op een zeer moeilijk te bereiken plaats (80m hoogte) in de Sint-Maartenskerktoren, in opdracht van Stad Kortrijk. Doel: het live volgen van een nest van een slechtvalk, de snelste vogel ter wereld! U kunt deze beelden live bekijken op: https://www.kortrijk.be/slechtvalk

Wist je dat...

28-02-2018

Wist je dat .... onze hoogwerker 3-maandelijks gekeurd wordt door een erkend keuringsorgaan?

Op zoek naar een technicus - installateur

23-02-2018

Wij zijn op zoek naar een technicus-installateur die, na een gespecialiseerde opleiding, ter plaatse bij toonaangevende bedrijven en regionale overheidsinstanties zal instaan voor installatie, indienststelling en onderhoud van camerainstallaties en straalverbindingen.

Extra camera's in gemeente Avelgem

26-01-2018

Er werden extra camera's geplaatst door R.T.S. in de gemeente Avelgem, in het kader van de verdere uitbouw van de camerabeveiliging in de gemeente.

Extra ANPR-camera's voor politiezone VLAS

24-01-2018

R.T.S. plaatste extra ANPR-camera’s op het grondgebied van de gemeente Kuurne i.o.v. de Politiezone VLAS.

R.T.S. geselecteerd na Europese tender Stad Gent

17-01-2018

R.T.S. werd geselecteerd, na een Europese tender, om alle camera’s in alle parkeergarages van Mobiliteitsbedrijf Stad Gent up te graden en een nieuw professioneel VMS te implementeren.

Klimcursus

22-12-2017

Bart en Michaja, beide installateur - technieker bij R.T.S., volgden een klimcursus en behaalden hun attest "werken op hoogte". Proficiat!!

Straalverbindingen aan de kust

20-12-2017

R.T.S. plaatste bij een kustgemeente twee straalverbindingen over lange afstand, tussen het stadhuis, de bibliotheek en het zorgcentrum, met een snelheid van 2500Mbps full duplex voor data- en back-up-applicaties.

Stadsbewaking Kortrijk

14-12-2017

R.T.S. plaatst hoge-resolutie-camera’s voor Stad Kortrijk in het kader van de verdere uitbouw van de stadsbewaking.

Groot onderhoud!

08-12-2017

R.T.S. voerde onlangs grote onderhoudswerken uit aan een antennemast bij een Politiezone.

Een extra hogesnelheidslink voor PZ ARRO Ieper!

06-12-2017

R.T.S. plaatst een extra hogesnelheidslink 200Mbps voor de Politiezone ARRO Ieper in het kader van de verdere uitbouw informatica en het ANPR-project.

RTS Gio op 60m hoogte

Werken bij RTS ... niet voor watjes!

01-12-2017

Giovanni en Geert trekken hun veiligheidsuitrusting aan en voeren werken uit op 60m hoogte. Hoogtevrees? Geen last van!

RTS PZ Grensleie

Aan het werk voor politiezone Grensleie!

29-11-2017

R.T.S. plaatst een extra 2Gbps full-duplex straalverbinding bij de Politiezone Grensleie voor de koppeling van hun camera-, ANPR- en computernetwerken en telefonie.

RTS ter zee!

24-11-2017

Giovanni en Ruben doen het groot onderhoud van de straalverbindingen op de Sirius, een schip van Vloot dat vanuit Oostende opereert op de Noordzee.

Een nieuwe straalverbinding voor PZ ViMa!

16-11-2017

RTS installeerde onlangs een straalverbinding voor een bijkomende ANPR camera bij de politiezone Vilvoorde Machelen.

Nieuwe installateur-technicus aan de slag bij RTS!

09-11-2017

Michaja is een ervaren installateur-technicus die vanaf deze week gestart is bij RTS. Hij gaat de baan op om de installaties tot in de puntjes uit te voeren. Welkom!

bart rts

RTS verwelkomt met plezier een nieuwe collega!

10-10-2017

Sinds vorige week versterkt Bart ons team. Hij heeft reeds meer dan vijftien jaar werkervaring als installateur en komt binnenkort misschien wel bij u langs...

Nieuwe stem bij RTS!

22-09-2017

Sinds deze week heeft RTS er een enthousiaste medewerker bij! Ineke helpt jullie graag bij algemene administratie, leveringen, facturatie, ...

Wij waren er ook!

10-08-2017

Afgelopen weekend vond het Festival Dranouter plaats. De medewerkers maakten er gebruik van Kenwood portofoons om een vlotte communicatie te realiseren. En ook hier werd onze cctv-commandowagen ingezet!

,

Herdenking - 100 jaar Slag bij Passendale

08-08-2017

Naar aanleiding van de 100-jarige herdenking van de derde slag om Ieper werden heel wat veiligheidsmaatregelen getroffen. RTS zette hiervoor haar nieuwe commandowagen in, uitgerust met speciale camera's waarbij beelden over 4G verstuurd worden.

Student Kobe

07-06-2017

Kobe Houdendycke, student aan de Universiteit Gent, Master Elektromechanica, bracht gedurende het afgelopen schooljaar zijn donderdagen door bij R.T.S. om zijn masterproef te maken. Zijn studie 'Ontwerp en bouw van een elektronisch stabilisatieplatform' is een boeiend eindwerk geworden.

Veel succes met de examens, Kobe!

European Space Agency

05-04-2017

Redu (Belgische Ardennen) - R.T.S. haalde eind 2016 een project binnen bij ESA (European Space Agency) voor de volledige vernieuwing van het camerabewakingssysteem en de aanleg van perimeterbewaking. Gedurende de afgelopen maanden verzorgden we reeds het grootste gedeelte van de bekabeling en de installatie van de palen en de camera's.

Politiezone Vilvoorde-Machelen

29-03-2017

R.T.S. plaatste afgelopen week nog meer PTZ camera's in de Stad Vilvoorde. De beelden zijn van een zeer hoge resolutie en worden draadloos doorgestuurd naar de dispatching van Politiezone Vilvoorde-Machelen.

Uitbreiding camerabewaking

02-03-2017

Geert en Chesney trotseren regen en wind en installeren bijkomende camera's aan het politiegebouw te Hooglede, in opdracht van Politiezone RIHO.

Extra camera's in Geraardsbergen

24-02-2017

RTS installeerde voor de Stad Geraardsbergen gedurende de afgelopen jaren op verschillende locaties camera's, die door de politie met succes gebruikt worden voor het oplossen van misdrijven. Voor de visualisatie van de beelden wordt niet enkel de videowall in het commissariaat gebruikt, maar zet de politie ook mobiele toepassingen. Met de komst van de nieuwe bureelwagen kunnen de camerabeelden nog efficiënter ingezet worden. Ook geïnteresseerd? Contacteer ons. Kriebelt het om mee te werken aan de installatie en het beheer van geavanceerde videosystemen? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures.

De reportage op TV Oost vindt u hier: http://www.tvoost.be/nieuws/geraardsbergen-extra-cameras-en-bureelwagen-voor-politie-40826

investeringsaftrek

Investeringsaftrek

24-02-2017

De investeringsaftrek voor bedrijven blijft behouden: ondernemingen die investeren in camerabewaking hebben recht op een fiscaal voordeel. De uitgaven gedaan voor de nieuwe investeringen mogen gedeeltelijk in mindering worden gebracht van de belastbare inkomsten. Het percentage voor investeringen in beveiliging gedaan in 2016 (aanslagjaar 2017) is gelijk gebleven aan vorig jaar, nl. 20,5%.

Wil je hier meer over weten?

Heb je nog vragen of zijn er nog dingen onduidelijk? Neem gerust contact met ons op! 
Wij geven jou graag meer uitleg over onze producten. Samen zoeken we graag naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. 

Neem contact op

Of bel voor een afspraak +32 57 20 80 83