Nieuws

bart rts

RTS verwelkomt met plezier een nieuwe collega!

10-10-2017

Sinds vorige week versterkt Bart ons team. Hij heeft reeds meer dan vijftien jaar werkervaring als installateur en komt binnenkort misschien wel bij u langs...

Nieuwe stem bij RTS!

22-09-2017

Sinds deze week heeft RTS er een enthousiaste medewerker bij! Ineke helpt jullie graag bij algemene administratie, leveringen, facturatie, ...

Wij waren er ook!

10-08-2017

Afgelopen weekend vond het Festival Dranouter plaats. De medewerkers maakten er gebruik van Kenwood portofoons om een vlotte communicatie te realiseren. En ook hier werd onze cctv-commandowagen ingezet!

,

Herdenking - 100 jaar Slag bij Passendale

08-08-2017

Naar aanleiding van de 100-jarige herdenking van de derde slag om Ieper werden heel wat veiligheidsmaatregelen getroffen. RTS zette hiervoor haar nieuwe commandowagen in, uitgerust met speciale camera's waarbij beelden over 4G verstuurd worden.

Student Kobe

07-06-2017

Kobe Houdendycke, student aan de Universiteit Gent, Master Elektromechanica, bracht gedurende het afgelopen schooljaar zijn donderdagen door bij R.T.S. om zijn masterproef te maken. Zijn studie 'Ontwerp en bouw van een elektronisch stabilisatieplatform' is een boeiend eindwerk geworden.

Veel succes met de examens, Kobe!

European Space Agency

05-04-2017

Redu (Belgische Ardennen) - R.T.S. haalde eind 2016 een project binnen bij ESA (European Space Agency) voor de volledige vernieuwing van het camerabewakingssysteem en de aanleg van perimeterbewaking. Gedurende de afgelopen maanden verzorgden we reeds het grootste gedeelte van de bekabeling en de installatie van de palen en de camera's.

Politiezone Vilvoorde-Machelen

29-03-2017

R.T.S. plaatste afgelopen week nog meer PTZ camera's in de Stad Vilvoorde. De beelden zijn van een zeer hoge resolutie en worden draadloos doorgestuurd naar de dispatching van Politiezone Vilvoorde-Machelen.

Uitbreiding camerabewaking

02-03-2017

Geert en Chesney trotseren regen en wind en installeren bijkomende camera's aan het politiegebouw te Hooglede, in opdracht van Politiezone RIHO.

Extra camera's in Geraardsbergen

24-02-2017

RTS installeerde voor de Stad Geraardsbergen gedurende de afgelopen jaren op verschillende locaties camera's, die door de politie met succes gebruikt worden voor het oplossen van misdrijven. Voor de visualisatie van de beelden wordt niet enkel de videowall in het commissariaat gebruikt, maar zet de politie ook mobiele toepassingen. Met de komst van de nieuwe bureelwagen kunnen de camerabeelden nog efficiënter ingezet worden. Ook geïnteresseerd? Contacteer ons. Kriebelt het om mee te werken aan de installatie en het beheer van geavanceerde videosystemen? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures.

De reportage op TV Oost vindt u hier: http://www.tvoost.be/nieuws/geraardsbergen-extra-cameras-en-bureelwagen-voor-politie-40826

investeringsaftrek

Investeringsaftrek

24-02-2017

De investeringsaftrek voor bedrijven blijft behouden: ondernemingen die investeren in camerabewaking hebben recht op een fiscaal voordeel. De uitgaven gedaan voor de nieuwe investeringen mogen gedeeltelijk in mindering worden gebracht van de belastbare inkomsten. Het percentage voor investeringen in beveiliging gedaan in 2016 (aanslagjaar 2017) is gelijk gebleven aan vorig jaar, nl. 20,5%.

Techniekacademie uitleg camerabewaking

RTS steunt Techniekacademie Ieper

15-12-2016

Vorige week reikte Techniekacademie Ieper diploma's uit aan de deelnemers. De Techniekacademie maakt kinderen uit 5de en 6de leerjaar warm voor techniek en technologie, laten dat nu net 2 zaken zijn die ons bij RTS nauw aan het hart liggen. Ook dit jaar steunden we de Techniekacademie en dompelden hen in een namiddag onder in de wereld van camera's radiotechniek, het elektromagnetisch spectrum en uiteraard kan een demonstratie van SDR (software defined radio) niet ontbreken en spreekt dit altijd tot de verbeelding. Voor de liefhebbers http://websdr.ewi.utwente.nl:8901, "The Buzzer" op 4625kHz. (https://en.wikipedia.org/wiki/UVB-76)

Chesney installeert ANPR met hoogwerker RTS

Chesney trotseert de kou

15-12-2016

Chesney trotseerde deze week de kou en installeerde ANPR camera's voor Stad Kortrijk/Politiezone Vlas. Deze ANPR camera's van de nieuwste generatie registreren de nummerplaten in hoge resolutie en sturen die onmiddellijk door naar de dispatching van de politie.

Militair secure draadloos radionetwerk Seychelles

03-11-2016

R.T.S. verlegt haar grenzen en leverde en installeerde begin oktober een militair secure draadloos radionetwerk als sub contractor voor maritieme- en luchtvaartcommunicatie op de Seychellen.

RTS straalverbinding Wandelaar Oostende dab Vloot

Straalverbinding Wandelaar

06-09-2016

Recentelijk plaatste R.T.S. een extra straalverbindingsysteem op het pilot-schip de Wandelaar.

ANPR camera's Franse grens RTS

ANPR-camera's aan Franse grens

05-09-2016

Aan de grensovergang met Frankrijk installeerde R.T.S. onlangs extra ANPR-camera’s in het kader van de strijd tegen grenscriminaliteit.

Antennes mast Flobecq RTS

Extra antennes op mast Flobecq

31-08-2016

Onlangs plaatste R.T.S. bijkomende antennes op een mast van 100m hoogte te Flobecq (Vloesberg).

Seveso-sirene haven Antwerpen RTS

SEVESO-sirene in Antwerpse haven

22-08-2016

Onlangs leverde en plaatste R.T.S. een bijkomende SEVESO-sirene in de haven van Antwerpen. Deze sirenes worden volledig draadloos bestuurd over lange afstand en dienen om de bevolking te verwittigen bij een eventuele evacuatie.

Cameranetwerk in Kortrijk blijft uitbreiden

08-08-2016

Het aantal bewakingscamera's in Kortrijk blijft toenemen. Enkele maanden geleden installeerde R.T.S. vijf camera's in de Zwevegemsestraat, met positieve gevolgen. Zo kon de politie dankzij deze beelden al een fietsdief, een inbreker en de dader van een steekpartij identificeren.

Sinds 2013 werden er al 85 camera's geïnstalleerd in het stadscentrum, en het stadsbestuur wil intussen het cameranetwerk blijven uitbreiden. Hierdoor zullen er in 2017 een honderdtal camera's in de binnenstad staan.

Meer info over het succes van het Kortrijkse cameranetwerk vindt u hier!

Straalverbinding Pomuni France

20-07-2016

Recent installeerden we een straalverbinding op de bedrijfsgebouwen van Pomuni France in Esquelbecq (FR). Hierbij kwam ook onze hoogtewerker in actie.

Camera's & straalverbinding PZ Vilvoorde-Machelen

28-06-2016

R.T.S. heeft van de politiezone Vilvoorde-Machelen de opdracht ontvangen om alle bestaande camera’s binnen de zone te vervangen door nieuwe hoge resolutie camera’s, alsook een uitbreiding van het cameranetwerk te voorzien. Daarnaast wordt ook de volledige backbone-straalverbinding vervangen en geüpgraded op alle sites binnen de politiezone.

Na een aanbesteding en een proof of concept met alle weerhouden inschrijvers slaagde R.T.S. erin deze opdracht in de wacht te slepen. 

Gemeente Avelgem R.T.S.

Cameranetwerk Avelgem

16-06-2016

Onlangs installeerde R.T.S. een camerasysteem op verschillende sites te Avelgem. In totaal werden er 34 camera’s geplaatst, onder meer aan het gemeentehuis, het oud stationsgebouw, het jeugdhuis en de sporthal.

Volgens de gemeente lijkt dat aantal camera’s misschien veel, maar de kleine criminaliteit is de laatste jaren dan ook toegenomen. De camera’s dienen dan ook als afschrikmiddel tegen inbraken, vandalisme, sluikstorten, fietsdiefstallen en druggebruik.

De camera’s brengen uitsluitend openbaar domein in beeld en alleen de politiezone Mira heeft toegang tot de beelden.

Meer info en beelden via deze link

Camera's station Roeselare hoogtewerker RTS

Cameraproject Roeselare

24-05-2016

Om het veiligheidsgevoel in Roeselare te verhogen, werden 13 camera’s geplaatst in de stationsbuurt. Hierbij werd ook gebruik gemaakt van onze nieuwe hoogtewerker. Beelden zijn te zien via de volgende link!

Amoerluipaarden welpjes Bellewaerde webcamera RTS

Camera's filmen amoerluipaarden Bellewaerde

23-05-2016

In het pretpark Bellewaerde werden op 21 mei drie amoerluipaardwelpjes geboren. De bevalling was live te volgen op YouTube omdat R.T.S. vier camera's plaatste in de kooi van Vlada, de moeder van de amoerluipaardjes. Zolang de luipaarden in het binnenverblijf zitten, kan iedereen zien hoe Vlada en haar welpjes het ervan af brengen. 

Kijken naar de amoerluipaarden kan via de livestream!

Hoogwerker RTS

R.T.S. heeft eigen hoogtewerker

17-05-2016

Sinds deze maand beschikt R.T.S. over een eigen hoogtewerker op vrachtwagen. Deze hoogtewerker heeft een werkhoogte van 20 meter en een armafstand van maximaal 6 meter. Op deze manier kan R.T.S. een extra service bieden bij installaties en interventies. Service-engineer Kenny test de hoogtewerker alvast even uit.

RTS certificaat Axis Silver Partner

R.T.S. wordt Axis Silver Partner

19-04-2016

Vanaf heden is R.T.S. erkend als Axis Silver Partner.

Eerder ontving R.T.S. al certificaties als Milestone Gold Partner, Avigilon Certified Partner, Xirrus Certified Partner, SeeTec Certified Partner, Kenwood Authorized Distributor, etc.

De benoeming tot Axis Silver Partner vormt niet alleen de bekroning voor de continue investeringen in opleiding van onze mensen, maar betekent vooral de zekerheid op een professionele installatie voor alle klanten!

Cameraproject industriezone Grensland

18-04-2016

Op het industrieterrein Grensland startten we onlangs met de uitvoering van een uitgebreid cameraproject op de volledige industriezone. 

Wil je hier meer over weten?

Heb je nog vragen of zijn er nog dingen onduidelijk? Neem gerust contact met ons op! 
Wij geven jou graag meer uitleg over onze producten. Samen zoeken we graag naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. 

Neem contact op

Of bel voor een afspraak +32 57 20 80 83