Categorie
Types
Nieuwsbericht

Lindsay, onze nieuwe office assistant

Onder het motto: 'new year, new challenge' startte Lindsay op 3 januari als nieuwe office assistant.

Zij vervangt Eva, wat betekent dat ze zal zorgen voor een vriendelijk onthaal naast allerhande administratieve taken.

Voortaan staat zij vol enthousiasme voor jullie klaar bij RTS!

Nieuwsbericht

Vacature allround office assistant  

RTS is op zoek naar een office assistant (deeltijds) voor het onthaal van haar klanten en leveranciers, de algemene administratie en het updaten van de website en sociale media. Heb jij een positieve houding, ben je klantgericht en communicatief vaardig? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met benedicte@rts.be of 057/20 80 83.

Nieuwsbericht

Nieuwe service-engineers Jan en Jarne 

Jan en Jarne deden beide een succesvolle stage bij RTS. Zij startten beiden als service-engineer.  Jan ondersteunt de klanten met vragen en specialiseert zich in sluikstortcamera's en mobiele radiocommunicatiesystemen. Jarne concentreert zich op het configureren en testen van servers, switchen, straalverbindingen, camera's en pc's. 

Nieuwsbericht

Gezellig samenzijn op Fly-in 

Het eerste weekend van juli was RTS hoofdsponsor van het vliegevent Fly-in Moorsele.  Het werd een gezellig samenzijn waar jong en oud kennismaakten met allerlei aspecten van de vliegsport. Geniet je nog even mee van enkele foto's die collega Michaja nam? 

Nieuwsbericht

Vierde Fly in Moorsele 

Op zaterdag  2 en zondag 3 juli is RTS hoofdsponsor van het vliegevenement Fly in Moorsele. Tijdens deze opendeurdag maak je kennis met de verschillende activiteiten die op het vliegveld uitgeoefend worden. Gedurende het hele weekend kan je er terecht voor vliegdemonstraties en een static show van voertuigen en vliegtuigen uit binnen en buitenland. 

Nieuwsbericht

Professionele camerabewaking op 7 verdiepingen

Bart, Sander, Michaja en Fabrice werkten het project 'Professionele camerabeveiliging voor parking Ledeberg' af. RTS installeerde er camera's verspreid over de zeven verdiepingen van de parkeergarage aan de rand van Gent. Een knap staaltje teamwerk! 

Nieuwsbericht

Bezoek RTS op Infopol Xpo 112 

Op 10, 11 en 12 mei zijn Lieven, Ronald en Pieter-Jan aanwezig op  Infopol Xpo 112 in Kortrijk. Ga langs en maak o.a. kennis met de nieuwe RTS-producten ReaTS en onze oplossing voor geluidsoverlast. 
 

Nieuwsbericht

Nieuwe service-technieker 

Fabrice vervoegt het RTS-team en zal als technicus o.a. instaan voor de installatie en het onderhoud van camera's, antennesystemen, straalverbindingen, toegangscontrole en draadloze netwerken bij onze klanten. 

Nieuwsbericht

Update nieuwe technologie en producten

Op donderdag 24 maart 2022 vond het RTS-event plaats in het Bierkasteel in Izegem. Er werd o.a.  stilgestaan bij de 30ste verjaardag van RTS, er werden nieuwe producten voorgesteld, de gasten kregen een technologie-update en er was tijd voor een babbel.