Categorie
Types
Nieuwsbericht

Dag van het internet 

Collega Ruben is binnen RTS dé collega die zich verdiept in cybersecurity! Ruben zorgt, naast zijn andere taken bij RTS, voor awareness bij alle collega’s rond internetgebruik en cybersecurity!  Naar aanleiding van deze dag deelt hij graag enkele anekdotes. 

Nieuwsbericht

Toegangscontrole door Tom

Technicus Tom specialiseert zich in toegangscontrole. Hij volgde diverse opleidingen zodat RTS het volledige traject van ontwerp tot installatie en support van het toegangscontrolesysteem kan verzorgen.

Nieuwsbericht

Fotoshoot bij RTS 

Het RTS-team kijkt meestal achter de camera naar de beelden, maar voor deze ene keer stond iedereen voor de lens. Fotograaf Kevin maakte enkele unieke groepsbeelden van de zestien collega's. 

Nieuwsbericht

Axis product update 

Op maandag 27 september kwam Axis langs voor een product update. Daarna konden klanten en het RTS-team aanschuiven aan de foodtruck van Streetfood Architects. 

 

Nieuwsbericht

RTS klaar om verder te groeien 

Op 9 augustus stapte Lieven De Meester aan boord van RTS. Hij zal de sales en de algemene leiding voor zich nemen. Ronald zal zich als bestuurder in de toekomst meer toespitsen op de technische ontwikkeling van het productaanbod. 

Nieuwsbericht

Spectaculair de lucht in

Op vrijdag 16 juli trok het voltallige RTS-team op teambuilding richting Kortrijk. We koppelden het nuttige aan het aangename met een interessante slipcursus in de voormiddag. In de namiddag ging het er nog spectaculairder aan toe tijdens een luchtdoop. Afsluiten deden we samen met de partners in Wevelgem. 

Nieuwsbericht

Student maakt graduaatsproef bij RTS 

Stagiair Jason Everaert, student Internet of Things, maakte zijn eindwerk ‘Uitsturen van commando’s via een Raspberry Pi’ bij RTS. De opdracht van zijn eindwerk was om het uitsturen van commando’s naar een straalverbinding of Broadband Network te optimaliseren.

Nieuwsbericht

Aanwerving technici voor technische camerabewaking

Op zondag 28 februari 2021 stond RTS in de kijker in De Zondag. Lees hier het volledige artikel over de werking van RTS. 

Nieuwsbericht

Steve gestart als service engineer

Eind december startte Steve Mahieu (37) uit Geluwe als service engineer bij RTS. Hij staat samen met de andere collega service-engineers in voor de support bij onze klanten.