Categorie
Types
Oplossing

Intelligente personensensor verzamelt gegevens bezoekersstroom 

Met een intelligente personensensor kan je heel wat waardevolle gegevens verzamelen om de dienstverlening en veiligheid in jouw museum, winkel, stad of park te verbeteren.

Realisatie

Stad Poperinge 

Camerasysteem bouwt mee aan propere en veilige stad 

De stad Poperinge bouwt sinds 2007 een cameranetwerk uit in het centrum. Op vandaag is de schoolas en het centrum in kaart gebracht. Zo kan de verkeersdrukte van op afstand gemonitord worden. De beelden helpen burgers om discussies over incidenten uit te klaren, om sluikstorten te verminderen en zo de stad proper te houden. 

Nieuwsbericht

Camerabeelden helpen overlast aanpakken 

De stad Kortrijk en de politiezone Vlas willen overlast in de omgeving van de skatebowl, Buda Beach, Dam en parking Broel aanpakken. Naast gerichte controles dragen de beelden van de mobiele box en de vaste camera's, geplaatst door RTS, bij tot een snelle reactie van de politie bij incidenten. 

Realisatie

Agristo 
Geluidsdetectiesysteem, camera's en toegangscontrole

RTS ontwikkelde een uniek geluidsdetectiesysteem voor de firma Agristo om de geluidsoverlast van draaiende koelwagens aan te pakken. Op de site in Wielsbeke is er tevens een uitgebreid cameranetwerk van 200 camera's en binnenkort start de installatie van een toegangscontrolesysteem. 

Oplossing

Thermische camera's screenen op temperatuursverhoging 

Maak gebruik van deze camera's om preventief op te treden tijdens de seizoensgriep of andere virussen. Zeker in risicovolle sectoren zoals voeding, zorg of onderwijs kan deze camera handig zijn. 

Realisatie

Mobiliteitsbedrijf Gent 
Camera's, intercoms en PA in parkeergarages 

RTS levert al  ruim 15 jaar camera’s en intercoms in de ondergrondse parkings van de stad Gent. De verouderde camera's werden door de jaren heen vernieuwd met hoogwaardige ANPR-camera's met nieuwe VMS. Het intercomsysteem, aangesloten op de telefooncentrale van de stad, biedt hulp aan klanten. 

Oplossing

Intelligente camera voor registratie van nummerplaat 

Deze intelligente camera’s registreren nummerplaten van voertuigen. De achterliggende software analyseert de nummerplaat en vergelijkt ze met deze uit de databanken.

Nieuwsbericht

Videowall in control room geïnstalleerd 

Michaja, David en Tom startten installeerden een volledig nieuwe videowall in de control room bij de politie van Blankenberge. De camera’s in de stad en een mobiele box volgen in een verdere fase.

Oplossing

Livestreamen beelden 

Via Youtube livestreamen heel wat gemeenten en provincies beelden van speciale gelegenheden of dieren.