Categorie
Types
Nieuwsbericht

Professionele camerabewaking op 7 verdiepingen

Bart, Sander, Michaja en Fabrice werkten het project 'Professionele camerabeveiliging voor parking Ledeberg' af. RTS installeerde er camera's verspreid over de zeven verdiepingen van de parkeergarage aan de rand van Gent. Een knap staaltje teamwerk! 

Oplossing

Softwaresysteem voor de verwerking van ANPR-reads

Dit RTS-softwaresysteem voor lokale politiezones biedt de mogelijkheid om de inkomende reads van verschillende ANPR-camera's te verwerken. Er zijn verschillende gebruikerstoepassingen voorzien zoals dispatch, recherche en mobiele plug-in. Alle gegevens worden overzichtelijk samengevat in operationele en management rapportering. 

Nieuwsbericht

Bezoek RTS op Infopol Xpo 112 

Op 10, 11 en 12 mei zijn Lieven, Ronald en Pieter-Jan aanwezig op  Infopol Xpo 112 in Kortrijk. Ga langs en maak o.a. kennis met de nieuwe RTS-producten ReaTS en onze oplossing voor geluidsoverlast. 
 

Oplossing

De RTS-mobiele camerabox 
Snel inzetbare en verplaatsbare camera 

RTS ontwikkelde en patenteerde tal van oplossingen voor snel verplaatsbare cameratoepassingen. De compacte en verplaatsbare MOBBOX is makkelijk inzetbaar tijdens evenementen of om overlast op te sporen. 

Nieuwsbericht

Wapenstilstand

Naar aanleiding van Wapenstilstand nam collega Michiel deze mooie foto van de Menenpoort. 
 

Nieuwsbericht

Axis product update 

Op maandag 27 september kwam Axis langs voor een product update. Daarna konden klanten en het RTS-team aanschuiven aan de foodtruck van Streetfood Architects. 

 

Realisatie

Reddingsdienst Blankenberge 

PTZ camera biedt overzicht over drukste stuk strand 

Een PTZ camera helpt de Reddingsdienst van Blankenberge om calamiteiten op te sporen, sneller te werken tijdens reddingsacties en nieuwe redders op te leiden of de reddingsdienst te debriefen na een interventie. Tom Cocle, diensthoofd van de reddingsdienst, kan zich geen werking meer voorstellen zonder camera. 

Oplossing

Intelligente personensensor verzamelt gegevens bezoekersstroom 

Met een intelligente personensensor kan je heel wat waardevolle gegevens verzamelen om de dienstverlening en veiligheid in jouw museum, winkel, stad of park te verbeteren.

Realisatie

Stad Poperinge 

Camerasysteem bouwt mee aan propere en veilige stad 

De stad Poperinge bouwt sinds 2007 een cameranetwerk uit in het centrum. Op vandaag is de schoolas en het centrum in kaart gebracht. Zo kan de verkeersdrukte van op afstand gemonitord worden. De beelden helpen burgers om discussies over incidenten uit te klaren, om sluikstorten te verminderen en zo de stad proper te houden.