Categorie
Types
Oplossing

Trajectcontrolesysteem voor ANPR-camera's  

RTS ontzorgt de klant volledig bij de installatie van A tot Z. Het ReaTS-softwareplatform kan gekoppeld worden met verwerkingssoftware voor GAS5-sancties. 

Oplossing

Automatisatie dankzij ANPR-camera's 

ANPR-camera's bieden de mogelijkheid om verschillende processen te automatiseren. Koppeling met automatisatiesysteem, ERP-systeem en smart city sensoren mogelijk. 

Oplossing

Vrachtwagensluis detecteert vrachtwagens 

Een digitale vrachtwagensluis detecteert snel en eenvoudig vrachtwagens binnen een bepaalde zone. ReaTS bepaalt of het om doorgaand verkeer gaat of niet. 

Oplossing

Vaste- en mobiele ANPR-systemen werken snel en efficiënt  

Met een vast of een mobiel ANPR-systeem kan je efficiënt verkeersinbreuken vaststellen. Ze kunnen anderzijds ingezet worden om een bepaald gebied te beveiligen. 

Oplossing

Softwaresysteem voor de verwerking van ANPR-reads

Dit RTS-softwaresysteem voor lokale politiezones biedt de mogelijkheid om de inkomende reads van verschillende ANPR-camera's te verwerken. Er zijn verschillende gebruikerstoepassingen voorzien zoals dispatch, recherche en mobiele plug-in. Alle gegevens worden overzichtelijk samengevat in operationele en management rapportering. 

Oplossing

De RTS-mobiele camerabox 
Snel inzetbare en verplaatsbare camera 

RTS ontwikkelde en patenteerde tal van oplossingen voor snel verplaatsbare cameratoepassingen. De compacte en verplaatsbare MOBBOX is makkelijk inzetbaar tijdens evenementen of om overlast op te sporen. 

Oplossing

Intelligente personensensor verzamelt gegevens bezoekersstroom 

Met een intelligente personensensor kan je heel wat waardevolle gegevens verzamelen om de dienstverlening en veiligheid in jouw museum, winkel, stad of park te verbeteren.

Oplossing

Thermische camera's screenen op temperatuursverhoging 

Maak gebruik van deze camera's om preventief op te treden tijdens de seizoensgriep of andere virussen. Zeker in risicovolle sectoren zoals voeding, zorg of onderwijs kan deze camera handig zijn. 

Oplossing

Intelligente camera voor registratie van nummerplaat 

Deze intelligente camera’s registreren nummerplaten van voertuigen. De achterliggende software analyseert de nummerplaat en vergelijkt ze met deze uit de databanken.