Categorie
Types
Nieuwsbericht

Bezoek RTS op Infopol Xpo 112 

Op 10, 11 en 12 mei zijn Lieven, Ronald en Pieter-Jan aanwezig op  Infopol Xpo 112 in Kortrijk. Ga langs en maak o.a. kennis met de nieuwe RTS-producten ReaTS en onze oplossing voor geluidsoverlast. 
 

Realisatie

Scholengroep Sint-Rembert Torhout 
Straalverbinding tussen afdeling en hoofdsite

De kleuter- en lagere afdeling van de Scholengroep Sint-Rembert kan dankzij een straalverbinding snel en eenvoudig data, telefonie en gegevens uitwisselen met de hoofdsite van de school enkele kilometer verderop. Deze verbinding was de meest economische oplossing. 

Oplossing

Ethernettransmissie over lange afstand 

Ethernettransmissie over lange afstand tussen het vasteland en schepen of tussen schepen onderling. 

Oplossing

Snel netwerk via de lucht 

Een straalverbinding draagt data of video over op een heel hoge frequentie. Het is vaak een aanzienlijk goedkoper alternatief voor de gekende kabelverbinding.

Nieuwsbericht

Student maakt graduaatsproef bij RTS 

Stagiair Jason Everaert, student Internet of Things, maakte zijn eindwerk ‘Uitsturen van commando’s via een Raspberry Pi’ bij RTS. De opdracht van zijn eindwerk was om het uitsturen van commando’s naar een straalverbinding of Broadband Network te optimaliseren.

Realisatie

PZ Arro Ieper
Cameranetwerk in de stad 

PZ Arro Ieper leerde de camera's van RTS kennen in 2006. Naar aanleiding van vele meldingen over vechtpartijen in de uitgaansbuurt werd beslist om camera's in te zetten. Ondertussen wordt de stad al van een tweede generatie camera's voorzien. 

Realisatie

Politiezone Mira
Hoge snelheidsverbinding en camera's met intelligente software

Politiezone Mira nam eind 2020 haar intrek in het nieuwe hoofdcommissariaat in Waregem. RTS installeerde er een nieuw straalverbindingsnetwerk tussen de hoofdsite en alle lokale commissariaten. Zo kunnen zij snel en in eigen beheer data, video en telefonie tussen elkaar uitwisselen. 

Oplossing

Een tijdelijke straalverbinding voor een evenement 

Ter gelegenheid van een evenement kan RTS een tijdelijke straalverbinding plaatsen.