Nieuws

RTS plaatst camera’s voor WK voetbal

19-06-2018

RTS plaatst tijdelijke camera’s voor het WK voetbal in diverse steden, zoals op bovenstaande foto een PTZ camera te zien is.

Nieuw aangiftesysteem voor camera’s

15-06-2018

Het aangifteloket bewakingscamera’s bij de politiediensten is operationeel. De FOD Binnenlandse zaken heeft daarvoor een applicatie gelanceerd: www.aangiftecamera.be. De registratie is gratis. Om toegang te hebben, dient men zich te identificeren. Het is de klant zelf die de bewakingscamera’s moet aangeven. Eigenaars van bestaande bewakingscamera’s die reeds werden aangegeven bij de Privacycommissie hebben tijd tot 25 mei 2020 om hun aangifte opnieuw te doen via het nieuwe systeem. Meer info op www.besafe.be.

Uitbreiding camerabewakingssysteem bij Crop's in Ooigem

25-05-2018

Bij Crop’s in Ooigem, expert in productie van diepgevroren groenten, fruit en kant-en-klaar maaltijden, werd vorige week het camerabewakingssysteem uitgebreid door R.T.S.

Veiligheidscamera's op Kortrijk Weide voor PZ Vlas

20-04-2018

RTS installeerde de 17 veiligheidscamera's op Kortrijk Weide voor Politiezone VLAS, die gisteren werden voorgesteld door burgemeester Van Quickenborne en PZ Vlas. Meer informatie is te lezen in dit persbericht.

在中國的勘探

19-04-2018

Ronald verlegt zijn grenzen en verkent de straten van Hangzhou in China.

Plaatsen van een laser PTZ camera op grote hoogte!

30-03-2018

Chesney en Bart, installatietechniekers bij RTS, plaatsten deze week een laser PTZ camera op 28m hoogte op een bedrijfssite in Gent.

Aanvullende opleiding voor onze service techniekers

28-03-2018

Maandag j.l. volgden onze service techniekers opnieuw een interessante opleiding. Het onderwerp was ditmaal 'nieuwe professionele Video Management Software'.

Ons event was geslaagd!

23-03-2018

Op 22 maart organiseerde R.T.S. een seminarie te Roeselare. Onder de aanwezigen IT-ers en verantwoordelijken van politiezones, steden, gemeenten, OCMW’s, provincie, ziekenhuizen en bedrijven.

Wij blikken alvast terug op een geslaagd event!

Prachtige beelden van een bijzonder dier... dankzij R.T.S.!

14-03-2018

R.T.S. plaatse een professionele hoge kwaliteitscamera op een zeer moeilijk te bereiken plaats (80m hoogte) in de Sint-Maartenskerktoren, in opdracht van Stad Kortrijk. Doel: het live volgen van een nest van een slechtvalk, de snelste vogel ter wereld! U kunt deze beelden live bekijken op: https://www.kortrijk.be/slechtvalk

Wist je dat...

28-02-2018

Wist je dat .... onze hoogwerker 3-maandelijks gekeurd wordt door een erkend keuringsorgaan?

Op zoek naar een technicus - installateur

23-02-2018

Wij zijn op zoek naar een technicus-installateur die, na een gespecialiseerde opleiding, ter plaatse bij toonaangevende bedrijven en regionale overheidsinstanties zal instaan voor installatie, indienststelling en onderhoud van camerainstallaties en straalverbindingen.

Extra camera's in gemeente Avelgem

26-01-2018

Er werden extra camera's geplaatst door R.T.S. in de gemeente Avelgem, in het kader van de verdere uitbouw van de camerabeveiliging in de gemeente.

Extra ANPR-camera's voor politiezone VLAS

24-01-2018

R.T.S. plaatste extra ANPR-camera’s op het grondgebied van de gemeente Kuurne i.o.v. de Politiezone VLAS.

R.T.S. geselecteerd na Europese tender Stad Gent

17-01-2018

R.T.S. werd geselecteerd, na een Europese tender, om alle camera’s in alle parkeergarages van Mobiliteitsbedrijf Stad Gent up te graden en een nieuw professioneel VMS te implementeren.

Klimcursus

22-12-2017

Bart en Michaja, beide installateur - technieker bij R.T.S., volgden een klimcursus en behaalden hun attest "werken op hoogte". Proficiat!!

Straalverbindingen aan de kust

20-12-2017

R.T.S. plaatste bij een kustgemeente twee straalverbindingen over lange afstand, tussen het stadhuis, de bibliotheek en het zorgcentrum, met een snelheid van 2500Mbps full duplex voor data- en back-up-applicaties.

Stadsbewaking Kortrijk

14-12-2017

R.T.S. plaatst hoge-resolutie-camera’s voor Stad Kortrijk in het kader van de verdere uitbouw van de stadsbewaking.

Groot onderhoud!

08-12-2017

R.T.S. voerde onlangs grote onderhoudswerken uit aan een antennemast bij een Politiezone.

Een extra hogesnelheidslink voor PZ ARRO Ieper!

06-12-2017

R.T.S. plaatst een extra hogesnelheidslink 200Mbps voor de Politiezone ARRO Ieper in het kader van de verdere uitbouw informatica en het ANPR-project.

RTS Gio op 60m hoogte

Werken bij RTS ... niet voor watjes!

01-12-2017

Giovanni en Geert trekken hun veiligheidsuitrusting aan en voeren werken uit op 60m hoogte. Hoogtevrees? Geen last van!

RTS PZ Grensleie

Aan het werk voor politiezone Grensleie!

29-11-2017

R.T.S. plaatst een extra 2Gbps full-duplex straalverbinding bij de Politiezone Grensleie voor de koppeling van hun camera-, ANPR- en computernetwerken en telefonie.

RTS ter zee!

24-11-2017

Giovanni en Ruben doen het groot onderhoud van de straalverbindingen op de Sirius, een schip van Vloot dat vanuit Oostende opereert op de Noordzee.

Een nieuwe straalverbinding voor PZ ViMa!

16-11-2017

RTS installeerde onlangs een straalverbinding voor een bijkomende ANPR camera bij de politiezone Vilvoorde Machelen.

Nieuwe installateur-technicus aan de slag bij RTS!

09-11-2017

Michaja is een ervaren installateur-technicus die vanaf deze week gestart is bij RTS. Hij gaat de baan op om de installaties tot in de puntjes uit te voeren. Welkom!

bart rts

RTS verwelkomt met plezier een nieuwe collega!

10-10-2017

Sinds vorige week versterkt Bart ons team. Hij heeft reeds meer dan vijftien jaar werkervaring als installateur en komt binnenkort misschien wel bij u langs...

Nieuwe stem bij RTS!

22-09-2017

Sinds deze week heeft RTS er een enthousiaste medewerker bij! Ineke helpt jullie graag bij algemene administratie, leveringen, facturatie, ...

Wil je hier meer over weten?

Heb je nog vragen of zijn er nog dingen onduidelijk? Neem gerust contact met ons op! 
Wij geven jou graag meer uitleg over onze producten. Samen zoeken we graag naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. 

Neem contact op

Of bel voor een afspraak +32 57 20 80 83