Nieuws

Experimenteren met een 3D printer!

05-10-2018

Ruben, Kenny en Michaja volgden maandag jl. een interne opleiding over de nieuw aangeschafte 3D printer bij RTS. Deze 3D printer zal ingezet worden om sneller nieuwe ontwerpen te kunnen maken.

City surveillance in Gemeente Doel

21-09-2018

RTS plaatst een 10-tal camera’s in het dorp Doel voor city surveillance applicaties.

Sluikstortcamera's in gebruik bij Politiezone Oostende

18-09-2018

Terug een innovatieve oplossing van R.T.S., in gebruik bij Politiezone Oostende. Op die manier helpen we het sluikstortprobleem mee aan te pakken en daar zijn we fier op! Klik hier voor de link naar de reportage van Focus WTV.

Drie ANPR-camera’s actief in politiezone Polder

22-08-2018

Er zijn momenteel 3 ANPR-camera's, geïnstalleerd door RTS, actief in Politiezone Polder, waarvan twee vaste en één mobiele ANPR. Deze laatste werd geïnstalleerd op een interventievoertuig van de politiezone. Meer info vindt u in dit artikel.

Straalverbinding van 1000Mbps

16-08-2018

Chesney en Bart, installatietechniekers bij RTS, plaatsten vorige week een hogesnelheid straalverbinding van 1000Mbps tussen 2 sites van een industriële klant.

Camerabeveiliging in Galloo Gent

04-07-2018

Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in België, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio. Wij voorzien o.m. de site te Gent van een optimale camerabeveiliging.

Roeselare verhoogt het aantal veiligheidscamera’s van 65 naar 90

26-06-2018

De camera's van Politiezone RIHO op het De Coninckplein in beeld op Focus WTV.

RTS bedrijfspartner van Techniekacademie Ieper

22-06-2018

Bijna grote vakantie! Maar nu al kijken tientallen kinderen van het vijfde en zesde leerjaar in Ieper uit naar de techniekacademie die volgend schooljaar weer van start gaat. Meer info op http://www.techniekclub-ieper.be/

RTS plaatst camera’s voor WK voetbal

19-06-2018

RTS plaatst tijdelijke camera’s voor het WK voetbal in diverse steden, zoals op bovenstaande foto een PTZ camera te zien is.

Nieuw aangiftesysteem voor camera’s

15-06-2018

Het aangifteloket bewakingscamera’s bij de politiediensten is operationeel. De FOD Binnenlandse zaken heeft daarvoor een applicatie gelanceerd: www.aangiftecamera.be. De registratie is gratis. Om toegang te hebben, dient men zich te identificeren. Het is de klant zelf die de bewakingscamera’s moet aangeven. Eigenaars van bestaande bewakingscamera’s die reeds werden aangegeven bij de Privacycommissie hebben tijd tot 25 mei 2020 om hun aangifte opnieuw te doen via het nieuwe systeem. Meer info op www.besafe.be.

Uitbreiding camerabewakingssysteem bij Crop's in Ooigem

25-05-2018

Bij Crop’s in Ooigem, expert in productie van diepgevroren groenten, fruit en kant-en-klaar maaltijden, werd vorige week het camerabewakingssysteem uitgebreid door R.T.S.

Veiligheidscamera's op Kortrijk Weide voor PZ Vlas

20-04-2018

RTS installeerde de 17 veiligheidscamera's op Kortrijk Weide voor Politiezone VLAS, die gisteren werden voorgesteld door burgemeester Van Quickenborne en PZ Vlas. Meer informatie is te lezen in dit persbericht.

在中國的勘探

19-04-2018

Ronald verlegt zijn grenzen en verkent de straten van Hangzhou in China.

Plaatsen van een laser PTZ camera op grote hoogte!

30-03-2018

Chesney en Bart, installatietechniekers bij RTS, plaatsten deze week een laser PTZ camera op 28m hoogte op een bedrijfssite in Gent.

Aanvullende opleiding voor onze service techniekers

28-03-2018

Maandag j.l. volgden onze service techniekers opnieuw een interessante opleiding. Het onderwerp was ditmaal 'nieuwe professionele Video Management Software'.

Ons event was geslaagd!

23-03-2018

Op 22 maart organiseerde R.T.S. een seminarie te Roeselare. Onder de aanwezigen IT-ers en verantwoordelijken van politiezones, steden, gemeenten, OCMW’s, provincie, ziekenhuizen en bedrijven.

Wij blikken alvast terug op een geslaagd event!

Prachtige beelden van een bijzonder dier... dankzij R.T.S.!

14-03-2018

R.T.S. plaatse een professionele hoge kwaliteitscamera op een zeer moeilijk te bereiken plaats (80m hoogte) in de Sint-Maartenskerktoren, in opdracht van Stad Kortrijk. Doel: het live volgen van een nest van een slechtvalk, de snelste vogel ter wereld! U kunt deze beelden live bekijken op: https://www.kortrijk.be/slechtvalk

Wist je dat...

28-02-2018

Wist je dat .... onze hoogwerker 3-maandelijks gekeurd wordt door een erkend keuringsorgaan?

Op zoek naar een technicus - installateur

23-02-2018

Wij zijn op zoek naar een technicus-installateur die, na een gespecialiseerde opleiding, ter plaatse bij toonaangevende bedrijven en regionale overheidsinstanties zal instaan voor installatie, indienststelling en onderhoud van camerainstallaties en straalverbindingen.

Extra camera's in gemeente Avelgem

26-01-2018

Er werden extra camera's geplaatst door R.T.S. in de gemeente Avelgem, in het kader van de verdere uitbouw van de camerabeveiliging in de gemeente.

Extra ANPR-camera's voor politiezone VLAS

24-01-2018

R.T.S. plaatste extra ANPR-camera’s op het grondgebied van de gemeente Kuurne i.o.v. de Politiezone VLAS.

R.T.S. geselecteerd na Europese tender Stad Gent

17-01-2018

R.T.S. werd geselecteerd, na een Europese tender, om alle camera’s in alle parkeergarages van Mobiliteitsbedrijf Stad Gent up te graden en een nieuw professioneel VMS te implementeren.

Klimcursus

22-12-2017

Bart en Michaja, beide installateur - technieker bij R.T.S., volgden een klimcursus en behaalden hun attest "werken op hoogte". Proficiat!!

Straalverbindingen aan de kust

20-12-2017

R.T.S. plaatste bij een kustgemeente twee straalverbindingen over lange afstand, tussen het stadhuis, de bibliotheek en het zorgcentrum, met een snelheid van 2500Mbps full duplex voor data- en back-up-applicaties.

Stadsbewaking Kortrijk

14-12-2017

R.T.S. plaatst hoge-resolutie-camera’s voor Stad Kortrijk in het kader van de verdere uitbouw van de stadsbewaking.

Groot onderhoud!

08-12-2017

R.T.S. voerde onlangs grote onderhoudswerken uit aan een antennemast bij een Politiezone.

Wil je hier meer over weten?

Heb je nog vragen of zijn er nog dingen onduidelijk? Neem gerust contact met ons op! 
Wij geven jou graag meer uitleg over onze producten. Samen zoeken we graag naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. 

Neem contact op

Of bel voor een afspraak +32 57 20 80 83