Nieuws

Teambuilding RTS

10-07-2019

Op donderdag 11 juli 2019 trok RTS op teambuilding. De Rodeberg vormde het decor van onze activiteiten. Na een stevige ochtendwandeling werden we verwelkomd bij Landhuis Molenhof waar een heerlijk ontbijt en Joris Smeyers van Koru HR ons opwachtten. Joris bezorgde ons een verrassende, leerrijke en toffe dag door dieper in te gaan op onze persoonlijkheidskenmerken. Met de opgedane kennis en gesterkt door de culinaire verwennerij van Landhuis Molenhof probeerden we 's avonds tot slot uit de escape rooms van The Longest Hour: real life escape game in Ieper en Virus Escape te geraken.

Veiligheidscamera’s PZ Vlas eerste online en offline slimme camera’s van het land

23-05-2019

RTS leverde de technologie en software om de reeds geplaatste veiligheidscamera’s van de Politiezone Vlas om te bouwen tot slimme camera’s. De stad Kortrijk en de Politiezone Vlas zijn de eersten die deze uitgebreide versie in gebruik nemen. De software slaat alle beelden op die op de ruim 170 camera’s van de regio Kortrijk komen. Artificiële intelligentie bepaalt verschillende types zoals personen, voertuigen, fietsers, motors en dieren. Zo kunnen gezochte personen of voertuigen binnen enkele minuten gevonden worden, kunnen ze bezoekers tellen en wordt de dispatching verwittigd als een vrachtwagen in een schoolomgeving rijdt tijdens begin en einde schooltijd. Dankzij deze oplossing van RTS, om van de camera een intelligente sensor te maken, wordt Kortrijk een echte smart city.

Bekijk de reportage van Focus/WTV via deze link. 

new beam connection

Nieuwe straalverbinding in Aalst

21-05-2019

Dankzij een nieuwe  straalverbinding (1Gbps) kan dit bedrijf nu uiterst snel hun datagegevens (surfen/facturatie/databases/….) doorsturen naar hun andere vestiging die verderop is gelegen. 
Ook alle telefoontjes tussen de collega's verlopen via deze verbinding. 

 

Stad Kortrijk kiest voor AI technologie van Axis

Kortrijk kiest voor innovatieve oplossingen

16-05-2019

De stad Kortrijk kiest steeds voor de meest innovatieve oplossingen! Met deze multihead camera aan de Broelkaai kunnen meerdere hoeken tegelijk bekeken worden. Vier beelden in één!
De camera’s kunnen onafhankelijk van elkaar afgesteld worden en leveren een haarscherp beeld.

RTS zoekt service engineer

05-04-2019

RTS zoekt een service engineer voor de uitbreiding van ons team! Heb jij een bachelor ICT–Elektronica op zak?Heb je een goede kennis van IT netwerken en ben je positief en klantgericht ingesteld? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Veilig werken dankzij intercomsysteem

Veilig werken bij Ivago dankzij intercomsysteem

27-03-2019

De vuilniswagens van Ivago in Gent zijn uitgerust met een intercomsysteem ontwikkeld door RTS. Met dit systeem kan de chauffeur communiceren met de vuilnisophaler en omgekeerd. Op deze manier zorgt RTS mee voor de veiligheid van de medewerkers van Ivago.

RTS op Infopol

26-03-2019

Op 2, 3 en 4 april 2019 vond in Kortrijk Xpo de vakbeurs Infopol plaats. Deze beurs is dé referentie voor de uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten. Op de stand van RTS kwam je meer te weten over de laatste technologie in verband met camerabewaking, geavanceerde analytics en draadloze transmissie. 

 Radio couverture Vlissingen

Radiodekking Vlissingen

21-03-2019

RTS installeerde recent een draadloos netwerk in de haven van Vlissingen in Nederland. Via deze radiodekking staan de schepen steeds in verbinding met het vaste land. 

Eva gestart als administratief medewerker

19-03-2019

Eva Bouve startte op dinsdag 19 maart als administratief medewerker bij RTS. Eva zal naast administratieve taken ook de social media, website en marketing verzorgen. Veel succes Eva! 

Camerasysteem met nieuwste technologie in Stad Kortrijk

12-12-2018

Breng deze winter zeker een bezoekje aan de Stad Kortrijk met de geslaagde verlaging van de Leieboorden aan de Broeltorens. Onze installatietechniekers Michaja en Giovanni installeerden er begin deze week een camerasysteem met de nieuwste technologie!

Nieuwe medewerker bij RTS!

21-11-2018

Deze week mochten wij Tom Deneir bij ons verwelkomen. Deze twintiger uit Roeselare houdt van padel en fitness en zal ons team van technici versterken. Veel succes, Tom!

Wil je hier meer over weten?

Heb je nog vragen of zijn er nog dingen onduidelijk? Neem gerust contact met ons op! 
Wij geven jou graag meer uitleg over onze producten. Samen zoeken we graag naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. 

Neem contact op

Of bel voor een afspraak +32 57 20 80 83