Ieperse specialist in voice, data & video communication  R.T.S. werft aan
Technici camerabewaking - smart city 

Voor wie in een inspirerende en toffe omgeving wil werken en de technologie van de 21e eeuw wil omarmen, biedt R.T.S. momenteel mooie jobkansen. 
R.T.S. is het bedrijf van Ronald Supply en Benedicte Vermeersch. Op hun bedrijf op de  Industriezone in Ieper voeren ze de dagelijkse leiding over een veertienkoppig team dat over een topexpertise beschikt in de materie van straalverbindingen, camerabewaking, toegangscontrole en radiocommu- nicatie. De klanten die R.T.S. tot de zijne mag rekenen situeren zich in de industrie, politiediensten, steden en gemeenten, defensie, nutsbedrijven, de scheepvaart, verzorgingsinstellingen en kmo’s. “Wij gaan uitsluitend met professionele partners in zee”, zegt zaakvoerder Ronald Supply. “Dat heeft tot gevolg dat onze mensen een totaal ander soort klantencontact ervaren dan collega’s in bedrijven die ook op de particuliere markt actief zijn. Onze mensen zijn grondig getrainde specialisten binnen hun vakgebied. Ze gaan voor niets minder dan voor perfectie. De communicatie die tussen ons en de klanten wordt gevoerd is altijd helder en to the point. Ons steeds verder aangroeiende klantenbestand toont aan dat die aanpak loont. Wij engageren ons ook om de klanten altijd met de grootste flexibiliteit te benaderen. Dat betekent dat we uiterst snel kunnen inspelen op alle vragen van die klanten.”

AUTONOME TEAMS

Zowel de werkverdeling als het organigram binnen R.T.S. zijn op die pragmatische aanpak gericht. Project Manager Pieter-Jan Machtelinckx neemt de algemene leiding voor zijn rekening. David Verbeke stuurt zijn team van Service Engineers aan en is verantwoordelijk voor de dienst na verkoop. “Verder is elk van onze technici ook projectleider. Dat betekent dat hij het rechtstreekse aanspreekpunt is voor een specifieke klant. Doordat wij de hiërarchie binnen het bedrijf grotendeels weglaten, zijn er geen tussenstappen tussen ons en de klant. We vermijden op die manier onnodig oponthoud. Voor onze mensen geeft die grote verantwoordelijkheid tegelijk ook werkvreugde. Bij R.T.S. werk je altijd in teams van twee aan iets heel concreets en je krijgt er ook zowel intern als extern de waardering voor.”
Op maandag wordt er gewoonlijk niet extern gewerkt. “We gaan dan allemaal samen aan tafel voor een debriefing van de voorbije week en we stellen de planning op voor de komende week. Op maandag doen we ook al het voorbereidend werk en brengen we alle technische documentatie - een heel belangrijk aspect binnen onze branche - in orde.”

KNAPPE KOPPEN GEVRAAGD

Gezien de gestage groei van R.T.S. kunnen er binnenkort alweer enkele technici camerabewaking ‘smart city’ aan de slag. “Er zijn geen strikte diplomavereisten”, zegt Benedicte Vermeersch. “We verwachten wel een zekere technische en IT- voorkennis, wat handigheid en een goed logisch inzicht. Bij eerdere sollicitatierondes bleek de opleiding Stuur- en beveiligingstechnieken een goede basis te leveren voor onze starters in gelijkaardige functies, maar dat is zeker geen must. Gezien de gespecialiseerde materie zorgen wij zelf voor een degelijke opleiding on-the-job die een vlotte instroom garandeert. Interesse? Stuur dan zeker je motivatiebrief en cv naar benedicte@rts.be.”

Werken bij R.T.S. is werken binnen een team van toffe collega’s die elkaar onderling omhoogstuwen.
R.T.S. is dé specialist voor de levering en plaatsing van  c amer abewa ki ng,  s t r aal v erbi ndi ngen, draadloze beeld- & datacommunicatie en kritische radiocommunicatie.