Straalverbindingen

Een straalverbinding is een radioverbinding tussen twee antennes, die op heel hoge frequenties data of video overdraagt. Een straalverbinding is vaak een aanzienlijk goedkoper alternatief voor een kabelverbinding.

De antennes zijn zeer gericht. Er moet Line of Sight (LoS) zijn tussen de antennes, dit betekent dat de antennes elkaar 'zien'. Door de kromming van het aardoppervlak bedraagt het maximale bereik ongeveer 75 kilometer. Non Line of Sight en Near Line of Sight zijn soms ook mogelijk. Er zijn verschillende technologieën om een verbinding op te zetten. Volgend onderscheid is belangrijk: verbindingen met een BIPT licentie en verbindingen zonder vergunning.

Naast vaste straalverbindingen zijn ook tijdelijke straalverbindingen mogelijk, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een evenement.

R.T.S. is gecertifieerd als RAD-partner, wat betekent dat een professionele installatie bij de klant gegarandeerd is. R.T.S. kan volgende vaste of tijdelijke straalverbindingen zeer snel voor u realiseren:

Enkele referenties:

Politiezone Bredene De Haan
Zonnebeke
Diksmuide
Politiezone Wetteren Laarne Wichelen
Microwave_installation1
Microwave Maritiem
Microwave links 38GHz

Wil je hier meer over weten?

Heb je nog vragen of zijn er nog dingen onduidelijk? Neem gerust contact met ons op! 
Wij geven jou graag meer uitleg over onze producten. Samen zoeken we graag naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. 

Neem contact op

Of bel voor een afspraak +32 57 20 80 83